Every day csomag

1 vásárlói értékelés

16.790 Ft

Az energikusabb és ellenállóbb szervezetért

Napközbeni hangulatunkat nagyban befolyásolja, hogy miként indítjuk reggeleinket. Hiszen egy kis odafigyeléssel sokat tehetünk testi és lelki egyensúlyunk megőrzéséért.
Prémiumvitamin-csomagunkban megtalálható Resistance, Relief és Calmness vitaminszérumaink együttesen támogatják szervezetedet, hogy kiegyensúlyozottnak és energikusnak érezhesd magad.
Fogyaszd vitaminjainkat minden reggel és élvezd jótékony hatásukat. Csomagjainkat szakértőink úgy állították össze Neked, hogy több fronton is felvértezve érezhesd magad a napi stressz, környezetünk egészségkárosító hatásai és a rohanó életvitel negatív következményeivel szemben.
Próbáld ki vitamincsomagunkat, hiszen az egészség a legfőbb luxus!

Sőt, amennyiben ebben a csomagban vásárolod meg a három terméket, azokat alacsonyabb áron kapod meg.

Relief serum Folyékony D vitamin

Napsütés testnek és léleknek

Folyékony D Vitamin + E, K, A-VITAMIN

Bárcsak egész évben egy képeslap lenne az életünk: feküdnénk a tengerparton, napcsókolta bőrünket simogatná a langyos szél, mi pedig csak fürdőznénk az érzésben, hogy minden rendben. Ugye Neked is feltűnt már, hogy a nyári napsütéses hónapokban az élet valahogy jóval vidámabbnak és felszabadultabbnak tűnik? Ilyenkor sokkal inkább békében vagyunk önmagunkkal és a világgal, tele vagyunk lendülettel, és még este nyolckor is marad energiánk bevetni magunkat az éjszakába!
Persze az év nem csak szikrázó napsütésből áll, főleg idehaza, ahol októbertől már egyre jobban érzékeljük, hogy rövidülnek a nappalok és helyüket a hideg, sötét egyhangú órák veszik át. A Relief Folyékony D vitamin szérum azért született, hogy belülről is támogassa a szervezetünket a napsütés jótékony hatásaival.

4.900 Ft

Elfogyott

Resistance serum Folyékony C vitamin

Az immunrendszer védőszentje

FOLYÉKONY LIPOSZÓMÁS C-VITAMIN & SZELÉN & CINK

Légy ellenálló a mindennapi kihívásokkal szemben! Bár a napunk csak 24 órából áll, sokszor úgy érezzük, hogy egy hétre való teendőt próbálunk belepréselni mindennapjainkba. Még a legfittebb és legcéltudatosabb személyek számára is kihívás a munka és a magánélet egyensúlyának fenntartása, hiszen sokszor épp mi magunk kerülünk a fontossági listánk végére. Engedd, hogy a St. Paul vitaminszérumokkal ez a helyzet megváltozzon! Legyen saját és szeretteid egészsége ismét a prioritási lista élén!

A St. Paul Resistance Folyékony C vitaminszérumot azért fejlesztettük ki, hogy Te könnyedén felülkerekedhess a napi kihívásokon: összetevőinek hála igazán ütős kombinációval szállhatsz szembe az immunrendszered támadóival.

6.990 Ft

Elfogyott

Calmness serum Folyékony B vitaminok

A nyugalom záloga

B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7-, B9-, B12-VITAMINOK & ORVOSI ZSÁLYA

Képzeld el magad, amint egy erdei ösvényen haladsz és mélyeket szívsz a friss levegőből! Képzeld el, amint egy hegyi úton tartasz felfelé, ahol egyre szélesebb panoráma tárul eléd, melyen végigfut a tekinteted. Tavak, fák, felhők és a csend textúrája. Idilli pillanatok, amelyekre bármikor örömmel gondolunk vissza, és amelyek segítenek kiszakadni a hétköznapi stresszből.
A Calmness vitaminszérumot azért fejlesztettük ki, hogy Te bármikor megtalálhasd ezt a belső nyugalmat, vele pedig visszaszerezhesd idegi ellenállóképességedet és lendületedet.

4.900 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Cikkszám: 30010 Kategória:

Every day csomag

Az energikusabb és ellenállóbb szervezetért

A csomag tartalma

Every day csomag termékről 1 értékelés

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.